GUYS!

A mai trecut un week din quarterul acesta și, înainte să ne aliniem intern, e firesc să ne challengeuim perspectivele. Până la urmă, chiar dacă pillerii pot fi matchuiti cu tipurile targetate, ideal ar fi să ownuim un teritoriu unic în comunicare.

Voi ce credeți? Dacă apar probleme în flowul nostru, ele pot fi ușor escalate la superior pentru a evita potențialele failuri.

Sună cunoscut, nu?

Știm că zâmbești, pentru că în birourile și întâlnirile online din România se vorbește fluent CORPOREZA.

Și până la urmă nu contează cine a fost primul care a “ajustat” engleza, sau cine a decis că e în regulă să preia acești termeni aproximativi și să îi transforme în limbaj oficial. Chiar nu contează!

Ideea e că poate și tu ai folosit cuvinte și expresii de genul acesta și de aceea, te rugăm frumos să plătești Ajutorul DE Engleză.

AJUTOR

DE

ENGLEZĂ

Ce este Ajutorul de Engleză?

O sumă modică prin care Asociația NOA Academy o să ajute, printr-un sistem special, (online și live sau offline) copii din mediile mai puțin lucky să aibă parte de cei mai minunați profesori de engleză. Și, în perspectivă, de un viitor într-o corporație.

Nu garantăm că, odată intrați în mediul de business, engleza lor nu o să sufere mici schimbări, dar suntem siguri că vor ajunge acolo datorită ei.

Da, limba engleză este un mod sigur de transport al copiilor de la sat, oriunde visează.

Poate nu știai, dar un copil poate să învețe să vorbească și să scrie fluent în engleză în aproximativ 5-6 ani.
Fiecare an costă în jur de 800 de lei (și asta datorită generozității profesorilor selectați de noi care fac un efort la rândul lor).
Fiecare lună costă în jur de 80 de lei/ copil (știm, costul unui prânz la birou + un UBER)

Asadar, ce spui?
Ne ajuti?

DA, OKIEZ IDEEA

Nu, dar dau share