Povestea NOA Academy

NOA Academy crede că educația este pilonul unei comunități prospere și fericite.

Avem convingerea că niciun copil nu trebuie lăsat în urmă, iar prin proiectele NOA Academy dorim să construim pentru fiecare șansa de a-și croi propriul viitor, având la îndemână un set de cunoștințe, abilități și valori utile pentru a avea succes în ceea ce și-a propus pentru propriul viitor.

NOA Academy dorește să ofere copiilor instrumentele și sprijinul de care au nevoie pentru a se putea bucura de succes și pentru a face față tuturor provocărilor.

La NOA Academy considerăm că adevărata schimbare nu se poate realiza fără implicarea întregii comunități și ne propunem să colaborăm atât cu membri comunităților din care fac parte copiii, cât și cu instituții educaționale.

Ne dorim să ajutăm copiii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși, să își descopere potențialul și calitățile, ajutându-i să-și îmbunătățească abilitățile.

NOA Academy își propune că călăuzească copii și adolescenții pe drumul cunoașterii lumii, a sinelui și a celor din jur prin activități creative și distractive.

Știm că fiecare comunitate este diferită, iar prin flexibilitatea noastră reușim să răspundem necesităților și dorințelor lor specifice.

Ne dorim să fim alături de copii și adolescenți în procesul de dezvoltare personală și să sădim în ei principii sănătoase care să ducă la dezvoltare durabilă a fiecărei comunități.

Suntem convinși că educația este un proces care se întinde pe parcursul întregii vieți și că nu se oprește atunci când părăsim băncile școlii, astfel ne propunem să creștem nivelul de conștientizare a valorii educației în rândul membrilor comunităților cu care avem ocazia să interacționăm.

NOA Academy vrem să ne aducem aportul la construirea unui viitor mai bun prin asigurarea unei baze solide de educație multidimensională.

Educația, dacă este privită dincolo de granițele sale convenționale, formează însăși esența tuturor acțiunilor noastre. Ceea ce facem este ceea ce știm și am învățat, fie prin instrucțiuni, fie prin observare și asimilare. Iar pentru că bucuria de a împărtăși o cunoștință de orice natură este de neînlocuit, sprijinim persoanele implicate în educație prin cursuri de specializare și traininguri.